LA FLAMA DE LA LLENGUA, A LA FONT


A més de ser un lloc de cabuts, sabuts, volguts i totes aquestes coses, no cap dubte que La Font d’en Carròs és un poble assaonat d’aquells que fan País. Avui, aquest mateix matí, hem fet una agradosa excursió per un terme currull de vegetació, de boscos, de caminals encisadors. De paisatge vora mar i de muntanyes de terra endins: la Safor, el Benicadell, la Serrella, el Montgó... tot un plaer, no sols per això sinó per la bona companyonia, pels retrobaments d’amics que no ens veiem fa temps. Tot un gust reivindicar, a la Font, un tarannà de vida i de lluita per la dignitat de la nostra llengua. D’això en parla ben bé i ben a fons l’amic Juli Capilla al seu bloc:Foto: Ausiàs Alonso. Vista des del cim de les Covatelles.
Imatge de dalt: bloc fonter: http://lafontdencarros.blogspot.com/2012/02/la-flama-de-la-llengua-visita-la-font.html

Comentaris

Anònim ha dit…
M'alegrat de veure't avui a la Font. Jesús, la Font és un poble dels que anomenaria necessaris per al país. Si no hi existira, s'hauria de fer. Sense la Font, no hi hauria País Valencià. Endavant i fins a reveure!
Anònim ha dit…
Sós Ferran Millet, que no t'ho he dit...
Ja m'ho havia pensat, anònim i bellugadís Ferran. Veig que mantens l'ànim i la vitalitat.
Jesús, sempre seràs benvingut al nostre poble. La conversa amb tu i amb el teu fill sempre és profitosa i agradable.
Una abraçada!
Jesús, com has quedat amb el gos? Nosaltres ens hem desviat de la ruta (perdut) i hem aparegut a la Plana, per la façana del camp d'esports. Molt bon dia, bona gent i el assagador fantàstic.
Salutacions
vicent gironés
Xè, un dia, una ruta i una companyia molt bona. Vicent, el 'Carajillo' us ha fet efecte. La Lluna ha aparegut prompte. També estava buscant-nos. Juli,records a la teua dona, a qui coneixia de referències (positives). Que fruïu de la família i del poble. Això no falla i és el més important que tenim. Una bona reflexió la del teu escrit. Ens resten, si més no, un munt de complicitats.

Entrades populars d'aquest blog

LA GUERRA, EN ELS ORÍGENS DEL REGNE DE VALÈNCIA.

EL MISTERI DE L'ARBRE, DE RAUSELL

LES TREBALLADORES DE LA LOMBARD