UNA HISTÒRIA DE LA TELEVISIÓ A LA SAFOR

Aquest mateix matí he restat gratament sorprès es 'descobrir' un valuós document realitzat per un estudiant de l’Escola Politècnica Superior de Gandia (sospite que motivat per la Júlia PLanelles). S’anomena, ni més ni menys que Anàlisi dels origens, evolució i tancament de Gandia Televisió . S’hi tracta d’un treball de final de carrera en la llicenciatura de comunicació audiovisual i és accessible en la web de la UPV.
   La veritat és que és molt útil i didàctic de veure totes les passes que van portar a la creació de la ja sembla antiga i finiquitada Gandia TV: Televisió de Gandia (1986), Telesafor, Canal 5, Tossal Visió, Tele Safor i, finalment, desde 1998, Gandia TV.
  Aquesta és una història d'aventurers, d'atrevits, fins i tot d'allò que alguns diuen 'emprenedors', de gent inquieta. Una proporció molt important de tots els qui han passat per aquests experiments i empreses més estables (sobretot els periodistes i treballadors) creien en una informació plural, valenciana i pública. Si bé no tot foren flors i violes, aquesta és una quimera que no hauria de morir.
   Us diuen alguna cosa els noms de Toni Durà, Lluís Romero, Joan Antoni Soriano, Sebastià Dénia, Rebeca Díez, Xelo Miralles, Paco Piera, Pepe Arnau, Ximo Rovira, Sandro Zito, Ferran Millet... i tants d'altres que s'han deixat la pell i l'ànima en aquests projectes?


Título:
Anàlisi dels origens, evolució i tancament de Gandia Televisió
Autor/a:
Director(es):
Entidad UPV:
Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Gandia-Escola Politècnica Superior de Gandia
Fecha de difusión:
2011-10-24
Fecha de acto/lectura:
2011-09-13
Identificador Universal:
Derechos de uso:
Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial (by-nd-nc)
Tipo de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Titulación:
Licenciatura en Comunicación Audiovisual-Llicenciatura en Comunicació Audiovisual 
Cita bibliográfica:
Calabuig Tortosa, D. (2011). Anàlisi dels origens, evolució i tancament de Gandia Televisió. Fores Lopez, A. dir. ; Planelles Planelles, MJ. dir. 68 p. 
Idioma:
cat 
Tipo:
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis 
Dimensiones, páginas:
68
Exportar/Buscar:
Compartir:
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA GUERRA, EN ELS ORÍGENS DEL REGNE DE VALÈNCIA.

EL MISTERI DE L'ARBRE, DE RAUSELL

LES TREBALLADORES DE LA LOMBARD