WONDERWALL MUSIC O LA INVASIÓ SONORA

És clar que cadascú de tot el dret per divertir-se i a la seua manera. També és cert que hem de tenir una certa corretja: quan els veïns fan festa o armen una mica d’escàndol potser ens hauríem d’alegrar: si són feliços així, que ho siguen. D’altra banda, també és evident que el negoci de la diversió és important a ciutats com Gandia.

Tanmateix, és clar que de vegades es plantegen conflictes entre diferents maneres de passar-s’ho bé i, al capdavall, entre diferents formes de veure el món i de viure la vida.

A mi no em sembla mal que els joves o no tan joves facen disbauxa i música, de la classe que siga, en locals ‘ad hoc’ ho sense locals. ‘Lo problema’ està quan envaixen el meu o el nostre espai de vida.

Que els ànecs o granotes de la marjal puguen dormir millor o pitjor, la veritat, no és un problema que em lleve la son excessivament, si bé és possible que es tornen una mica bojos. O acaben emigrant. Hi ha d’altres coses que me la lleven més. Però sí em preocupa que en un radi de més de tres quilòmetres del Wonderwall Music Resort Gandia (antic Tano Ressort i més antic encara Don Ximo) la música-màquina, o com es diga, estiga en l'ambient dels bancals, de l’Alqueria del Duc (parc ‘‘natural’’ i pulmó urbà), del Molí del Grau o a les mateixes finestres de ma casa, a Gandia.


S’hi tracta d’una invasió sonora, virulenta, sobre la qual caldria posar les mides pertinents per compatibilitzar la immersió en la música d’aquell qui la vol, la desitja, i potser viu en aixó i d’això, i aquells que no tenim res a veure en el tema; ni tampoc tenim cap desig, ni necessitat estètica o vital de sotrac involuntari pels ritmes del ‘pom pom’.

Fotos: facebook de Wonderwall i Bloc A un tir de Pedra.

Comentaris

Josep Antoni Alberola ha dit…
Això té un nom que és contaminació acústica, i supose que compta amb la seua legislació corresponent.
En efecte: algú -que no m'he parat a esbrinar qui és- ha de tenir competències en el tema.
Anònim ha dit…
EStimats amics, el que que compta amb la legislació corresponent es el mateix que te les competéncies del tema, es a dir "el amo de xirinquito es el mateix.

Entrades populars d'aquest blog

LA GUERRA, EN ELS ORÍGENS DEL REGNE DE VALÈNCIA.

EL MISTERI DE L'ARBRE, DE RAUSELL

LES TREBALLADORES DE LA LOMBARD